Reizen met een educatief karakter


OTS StudieTours is het touringcarbedrijf van OTS InterStudie.

Het touringcarbedrijf beschikt over twee touringcars die inzetbaar zijn voor vele doeleinden. De insteek is het gebruik voor educatieve activiteiten, maar ook daarbuiten is het gebruik van de touringcars op vele manieren mogelijk. 


Bij OTS StudieTours bent u in alle gevallen aan het juiste adres.

Over OTS StudieTours

OTS StudieTours is een volwaardig touringcarbedrijf, is lid van KNV Bus en beschikt over een communautaire vergunning zodat het commercieel personenvervoer mag verzorgen. Onze touringcars beschikken over microfoon, stereo geluidsinstallatie, cd-/dvd-/mp3 speler, gratis Wi-Fi, koelkast, koffieapparaat, toilet, verstelbare stoelen, gordels, dubbele beglazing en airco. Tevens is een van beide touringcars uitgerust met een rolstoellift. Er kunnen maximaal 10 rolstoelgebruikers vervoerd worden. In de normale opstelling kunnen er resp. maximaal 48 en 58 personen vervoerd worden. De banken kunnen op eenvoudige manier versteld worden zodat dit extra beenruimte oplevert. Ook is het mogelijk een deel van de banken te verwijderen en er een vergaderopstelling in aan te brengen. Op deze manier is de touringcar tevens geschikt voor vergaderingen of trainingen op ontelbaar veel locaties.

Dankzij samenwerking met collega touringcarbedrijven is er ook de mogelijkheid een grotere touringcar in te zetten, of gebruik te maken van meerdere touringcars.

Meer informatie

Maak uw wensen kenbaar en vraag een offerte aan via studietours@ots.nl, het contactformulier of neem telefonisch contact op met Jan Ots, coördinator van OTS StudieTours, telefoon (0513) 636 090.