ToetscentrumHeerenveen.nl                    


Welkom in COEL Toetscentrum Heerenveen

 

In ons toetscentrum in Heerenveen worden alle gangbare examens afgenomen op het gebied van makelaardij, financiële dienstverlening/Wft, boekhouden en styling & design. Sinds 2017 kunt u bij ons ook terecht voor examens op het gebied van sociale hygiene (SVH). Zowel voor initiële certificerings- als hercertificerings- en PE(plus)-examens kunt u terecht in ons toetscentrum dat is aangesloten bij COEL. Onze toezichthouders zijn gecertificeerd en daarmee is geborgd dat kandidaten examen doen binnen een ideale situatie.

De examens worden aangeboden in de vorm van een flextoets. Een flextoets is een moderne vorm van individueel toetsen en heeft vele voordelen voor de kandidaat. De kandidaat is niet afhankelijk wanneer een examen wordt aangeboden; een flextoets doen kan namelijk zo vaak als er een toetsplek beschikbaar is. Hiermee heeft de kandidaat dagelijks de mogelijkheid om een toets af te leggen.

De kandidaat krijgt in veel gevallen na afloop van het examen direct de uitslag mee. De afname is eenvoudig van opzet. Computerkennis wordt nauwelijks verwacht. Uiteraard wordt verondersteld dat men met de 'muis' om kan gaan. De kandidaat beantwoordt de toetsvragen vanaf een computerscherm. Net als bij een papieren toets is het altijd mogelijk de antwoorden te wijzigen, vragen door elkaar te maken, terug te bladeren, enzovoort.

Boek een examen via één van onderstaande links:
 

       
       
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ons toetscentrum is geopend:

maandag 13.00 - 17.00 uur
dinsdag 09.00 - 13.00 uur
woensdag gesloten
donderdag 09.00 - 13.00 uur
vrijdag 09.00 - 13.00 uur

In het weekend en op feestdagen is het toetscentrum gesloten.

 

Het toetscentrum is onderdeel van OTS InterStudie en is gehuisvest in Heida Zathe, Rotstergaastweg 33 in Heerenveen en kenmerkt zich door een goede bereikbaarheid, rustige ligging en voldoende gratis parkeergelegenheid. [routebeschrijving] [contactgegevens]


Kijk ook op www.coeltoetscentra.nl voor meer info en locaties.