Opleidingen voor de vastgoedbranche

VastgoedTrain

Onder de naam VastgoedTrain verzorgt OTS InterStudie diverse scholingsproducten voor de vastgoedbranche.

De hoofdkern van alle producten die OTS InterStudie ontwikkelt, is dat ze zo actueel mogelijk zijn en zo dicht mogelijk bij de praktijk staan. De meeste opleidingen en trainingen worden middels open inschrijving aangeboden. U kunt zich hiervoor via het opleidingsportaal aanmelden.

Daarnaast worden bepaalde opleidingen en trainingen ook in-company aangeboden en worden maatwerkproducten samengesteld. Voor uw organisatie wordt een product zodanig aangepast dat het geheel aan de wensen van uw organisatie voldoet.

Alle opleidingen en trainingen worden inhoudelijk verzorgd door uitsluitend specialisten die als gastdocent optreden. Er is reeds een compleet team van docenten opgebouwd, dat niet alleen inhoudelijk sterk staat, maar ook didactisch goed is onderlegd. Iedere docent heeft zo zijn/haar eigen vakgebied en brengt op deze manier die expertise in. Op deze manier ontstaat een aantal hoogwaardige producten.

Ter aanvulling en/of ondersteuring biedt VastgoedTrain een groot aantal (studie)boeken voor de vastgoedbranche. Zie hiervoor in de webshop onder Vastgoedboeken.

Registers VastgoedCert en NRVT

De stichting VastgoedCert is een branchebreed platform voor de registratie en certificatie van makelaars in onroerende zaken verdeeld over de volgende kamers: Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en Landelijk Vastgoed (LV).

Het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) is een branchebreed platform voor de registratie en certificatie van alle vastgoedtaxateurs verdeeld over de volgende kamers: Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed (BV), Landelijk & Agrarisch Vastgoed (LAV) en WOZ. 

Inspelend op alle ontwikkelingen verzorgen wij een aantal actuele opleidingen en trainingen, gericht op de genoemde kamers.

Hercertificering en Permanente Educatie

OTS InterStudie is een VastgoedCert- en NRVT-erkend opleidingsinstituut. Dit houdt in dat OTS InterStudie naast initiƫle vastgoedopleidingen, ook cursussen mag verzorgen voor de hercertificering en permanente educatie.